Vechiul președinte e noul președinte! PMP Lugoj îl pune în fruntea organizației locale pe Marian Costea, care a mai condus filiala în 2016

Partidul Mișcarea Populară este formațiunea politică din Lugoj cu cele mai multe mișcări de trupe, care includ numiri și renumiri ale conducătorilor de filială.

Forțați de demisia neașteptată a lui Cristian Cornean din partid, care a lăsat vacant nu doar fotoliul de consilier local, ci și pe cel de președinte de filială, popularii lugojeni au fost nevoiți să se organizeze rapid și pe termen… interimar. Astfel că organizația din Lugoj a Partidului Mișcarea Populară are un nou președinte, pe Marian Costea, un membru de partid cu state vechi, care a mai ocupat funcția de președinte interimar al PMP Lugoj și în perioada 2016-2018.

„Formațiunea noastră politică își propune să câștige fotoliul de primar, pentru că avem un candidat foarte bun, pe Liviu Brândușoni, dar și o echipă nouă, tânără și foarte determinată. Iar celelalte partide ar trebui să țină cont de PMP, pentru că scopul nostru nu este să câștigăm trei consilieri. Noi mergem să câștigăm Primăria Lugoj și vom face o campanie adecvată. Nu suntem în concurență cu alte partide, vrem să arătăm ce putem face noi. Și dorim să facem bine pentru Lugoj, nu pentru un grup de interese.”, a declarat Marian Costea, noul președinte al PMP Lugoj.

Marian Costea a mai spus că în perioada următoare PMP Lugoj va anunța și oamenii pe care organizația îi pregătește pe lista de consilieri pentru alegerile locale din această toamnă.