Văliug Special. Încă o pârtie la doar 600 de metri! Deasupra lacului pe care se dau party-uri incendiare!

explo 1000x200

La ceva mai mult de 20 de kilometri de capitala Banatului Montan, după un drum parcurs în maximum 25 de minute și la o altitudine de doar 600 de metri se inaugurează sâmbătă, în mod oficial, o nouă pârtie de schi. A doua pârtie pe care Casa Baraj a amenajat-o la Văliug și care e atât de accesibilă tuturor iubitorilor sporturilor de iarnă!

Pontonul Casa Baraj de la Văliug e deja renumit în toată România datorită vibe-ului incredibil de la super party-urile care se țin într-un cadru natural de poveste, cu DJ de clasă internațională și mii de oameni extaziați de o combinație perfectă. Distracția la Casa Baraj Văliug e însă cel puțin la fel de mare și pe timpul iernii, la Apres Ski și pe cele două pârtii întreținute atunci când e nevoie cu zăpadă artificială din belșug. Astfel, se poate schia fără probleme chiar dacă Văliugul se află la numai 600 de metri altitudine.

Sâmbătă, Casa Baraj inaugurează cea de-a doua pârtie, de data asta dotată cu schilift, ocazie cu care lansează invitația împătimiților la distracție, dar și la un concurs. „E vorba despre Cupa Văliug Special, prima competiție de schi pentru amatori organizată de Casa Baraj. Inaugurăm, practic, cea de-a doua pârtie cu acest concurs, un concurs cu o singură etapă de slalom rezervată sportivilor peste 18 ani, atât la masculin, cât și la feminin”, a declarat pentru expressdebanat.ro managerul Carmen Popa. Premii puse la bătaie: locul I: 1000 lei + accesorii schi Fischer, locul II: 500ron + accesorii schi Fischer, locul III: 300ron + accesorii schi Fischer. Înscrierile se fac în ziua concursului începând cu ora 9.00, la Apres Ski Casa Baraj.