Valeriu Răchită, noul manager general al rosso-nerilor!

Fostul secund al naţionalei României din ultimul mandat al lui Victor Piţurcă a acceptat să se implice la Metalul Reșița, club la care vrea să implementeze un proiect asemănător celor de la Ploieşti.

Prosport a stat de vorbă cu Valeriu Răchită, noul manager general al clubului Metalul Reşiţa, care s-a mutat de mai bine de un an la Snagov.

„Eu sunt găzar înnăscut crescut. Cele două proiecte pe care le-am făcut la Ploieşti, ambele făcute împreună cu suporterii şi duse la finalitate, îmi sunt dragi, sunt pentru mine ca doi copii crescuţi din faşă până au ajuns la maturitate. Acum, la Snagov, am plecat la un nou proiect, asemănător celor două, mă refer la faptul că am din nou mână liberă ca general manager şi sper să merg şi cu acest proiect, cu acest plan-program, spun eu de 3-5 ani, vom vedea dacă există atâta răbdare, acolo unde ne dorim cu toţii. Am discutat cu patronul echipei, cu domnul Rufă (n.r. – Cătălin Rufă), şi cu primarul Snagovului, domnul Oancea (n.r. – Marian Oancea), inclusiv cu consilierii locali din comuna Snagov, le-am spus planul meu program, proiectul, chiar şi pentru o academie de juniori cu copii din acea zonă, să facem sport, să facem performanţă, pentru că sportul este cel mai bun ambasador orice am spune noi pentru comunităţile locale şi pentru România. Uitaţi-vă ce se întâmplă în aceste zile cu Halep. Toată lumea vorbeşte despre România pentru că o avem pe Simona”, a spus Răchită la ProSport LIVE.

1000x100 casa brutarului

Cătălin Rufă, patronul echipei de care Valea Domanului și Reșița n-au mai avut nevoie, intenționează să înscrie în viitoarea ediție de campionat echipa sub o altă denumire, aceea de Sportul Snagov.

Sursă foto: Sport Total FM