Valeria Schelean vrea alegeri anticipate. „PSD își sabotează propriul guvern pentru a doua oară aruncând în aer țara”

Situația actuală creată de PSD în România are consecințe grave asupra mediului economic, a investitorilor, a credibilității României în parteneriatele externe, lucruri care par nesemnificative pentru un partid care are prioritate zero agenda personală a șefului, transmite deputatul cărășean Valeria Schelean.

Schimbările din Guvern au determinat-o pe Valeria Schelean să reacționeze. Printr-un comunicat de presă, deputatul cărășean condamnă partidul pentru haosul creat și spune că PSD și-a bătut joc de electorat. „PSD este un partid aflat într-o criză politică fără precedent! Asistăm la o abordare a partidului aflat la guvernare absolut haotică, focusată pe interese de grupuri, care acţionează din raţiuni străine interesului cetățeanului, un partid care și-a bătut joc de electoratul care i-a acordat încredere”.

Valeria Schelean mai spune că partidul de guvernământ nu are nicio reacție în fața declinului pe care îl trăiesc românii în această perioadă și că nu face decât să demonstreze că nu poate conduce o țară. „Economia este pe minus, moneda se devalorizează, inflaţia creşte, mediul de afaceri este bulversat. Și ce face PSD?!  Își sabotează propriul guvern pentru a doua oară aruncând în aer țara și ne oferă alternative  pentru conducerea Guvernului  care, în mod clar, nu sunt soluții pe termen lung. Depășirea acestei crize care pare a nu se mai încheia este un deziderat greu de atins în condițiile unei guvernări PSD care ne arată zi de zi că nu are capacitatea de a conduce țara mai departe”, transmite deputatul.

Parlamentarul admite că opțiunile președintelui Klaus Iohannis erau limitate în situația dată, astfel că numirea Vioricăi Dăncilă este explicabilă, însă liberalii își exprimă în continuare nemulțumirea față de PSD, partid care „a demonstrat că a câștigat alegerile prin fals, mințind cu bună știință românii și prezentând un program de guvernare paralel cu agenda politică reală și toxică pe care o aveau în minte liderii PSD”, mai spune Valeria Schelean.

Soluția pentru a ieși din criza în care se află țara pentru a doua oară într-un an o reprezintă, spune deputatul de Caraș-Severin, alegerile anticipate. „Cea mai corectă abordare este declanșarea alegerilor anticipate, ca soluție sănătoasă dezirabilă într-o astfel de conjunctură. Nu este un proces facil, dar este singura variantă în care cetățenii pot decide calea de urmat”.