Valeria Schelean-Șomfelean: „Sunt convinsă că Romeo Dunca va fi un administrator bun al județului nostru“

Deputata liberală consideră faptul că data de 27 septembrie reprezintă o zi istorică pentru Partidul Național Liberal. Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, Partidul Național Liberal se clasează pe primul loc la alegerile locale cu un scor de peste 34% și cu un număr de 1.300 de primari la nivelul României.

Pe plan național, Partidul Național Liberal a câștigat cel puțin 17 președinți de Consiliu Județean. „Ca parlamentar al județului Caraș-Severin, sunt extrem de bucuroasă pentru rezultatul obținut de filiala noastră la aceste alegeri locale. Bătălia pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, câștigată de colegul nostru, Romeo Dunca, a fost una dificilă, însă posibilă prin implicarea întregii echipe liberale. Sunt convinsă că Romeo Dunca va fi un administrator bun al județului nostru. De asemenea, țin să îi felicit pe toți aleșii noștri locali pentru performanța obținută. Rezultatul de duminica trecută marchează practic o serie de trei victorii în alegeri: la europarlamentare, la prezidențiale și acum la locale. PNL înregistrează un scor fără precedent, un scor care ne onorează, dar ne și obligă. Aceste alegeri sunt doar începutul unei guvernări de succes, al unei guvernări liberale de 4 ani, care să schimbe România în bine“, este de părere Valeria Schelean-Șomfelean.

În opinia deputatei PNL, votul exprimat de cetățeni obligă, la responsabilitate și performanță, fiind convinsă că Partidul Național Liberal va reuși să folosească această încredere obținută duminică de aleșii locali într-un parteneriat solid cu o guvernare liberală, guvernare care s-a dovedit a fi eficientă în timp de pandemie și de criză economică. „Într-un astfel de parteneriat cu guvernarea liberară, administrațiile locale vor aduce bunăstare, dezvoltare și prosperitate pentru fiecare român. Le mulțumim tuturor românilor că, într-un moment atât de delicat, au înțeles care este forța votului lor, au participat la acest scrutin și au acordat încrederea lor Partidului Național Liberal și candidaților susținuți de Partidul Național Liberal“, este mesajul Valeriei Schelean-Șomfelean către electoratul din Caraș-Severin.