Valeria Schelean, atac dur la adresa lui Mocioalcă și Ponta: „Pentru PSD chiar și furtunile au culoare politică!”

Inundațiile devin subiect de neînțelegere politică. Președintele PDL Caraș-Severin îi acuză pe social-democrați de faptul că liderii lor s-au deplasat doar în județele cu președinți de Consilii Județene PSD. Prin urmare, ajutoare le-au fost promise doar locuitorilor care au pus ștampila pe culoarea „roșie”, potrivit democrat-liberalilor.

„Am luat act cu dezamăgire de faptul că pentru Victor Ponta, prim-ministru al României, sunt două categorii de victime ale fenomenelor meteorologice: cei care locuiesc în județe conduse de PSD și care votează cu PSD și cei care nu locuiesc în județe conduse de PSD și care mai obișnuiesc să voteze și cu alți candidați”, spune Valeria Schelean.

Potrivit liderului județean al PDL, la cei din prima categorie Victor Ponta se duce însoțit de o pleiadă de miniștri, în timp ce locuitorii din ultima categorie nu merită timpul și atenția PSD. Ca exemplu, parlamentarul de Caraș-Severin a oferit precipitațiile și furtunile din județ, care au făcut ca 29 de localități să rămână fără curent, iar nu mai puțin de 300 de călători să rămână blocați în două trenuri lângă localitatea Crușovăț.

„Nici pentru cetățenii din Caraș-Severin, nici pentru călătorii sinistrați, mai-marii Guvernului nu s-au deranjat nici măcar o secundă. Chiar dacă nu am așteptări în ceea ce-l privește pe deputatul PSD, Ion Mocioalcă, constat, cu aceeași dezamăgire, că la fel ca acum aproape două luni, nu a schițat niciun gest pentru a-i ajuta pe cei care i-au acordat votul de încredere și acum au nevoie de sprijin. Nici prin telefon nu cred că s-a interesat dacă sunt victime sau pagube majore de pe urma furtunilor”, spune Schelean.

Ca atare, președintele PDL lansează o provocare oficială pentru șeful Guvernului Victor Viorel Ponta și pentru adjuncții săi, Liviu Nicolae Dragnea și Gabriel Oprea: „să se deplaseze în județul Caraș-Severin, cu sau fără Ion Mocioalcă, și să-i trateze pe cetățenii acestui județ așa cum îi tratează pe cetățenii din Teleorman sau Gorj. Oamenii nu trebuie să fie pedepsiți de către Guvern pentru că nu au acceptat ca județul lor să fie feuda PSD și au decis să voteze altfel decât cu PSD-ul”, a subliniat deputatul.

Comments

  1. Alexandru Nemoianu says:

    Imi mentin parerea ca Valeria Schelean este singurul om politic real,cu sira spinarii si consecventa intre politicienii din Caras-Severin.