Valentina David la cârma Spitalului din Caransebeș

Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș are un nou manager, numit interimar pentru următoarea lună. Aceasta este Valentina David, asistentă la Blocul Operator din cadrul unității medicale.

Postul a rămas vacant după ce medicul chirurg Gheorghe Borcean, președintele Colegiului Medicilor din România și-a înaintat demisia și a rămas la cârma unității sanitare pe perioada preavizului, solicitând concurs pentru ocuparea funcției de manager

Valentina David este absolventă a Şcolii Postliceale Sanitare, funcţionară în cadrul Policlinicii din anul 2004, absolventă a Facultăţii de Științe Economice (2009), absolventă a masterului Managementul Serviciilor Sociale și de Sănătate (2013), administrator al Policlinicii 7 ani, director adjunct la Şcoala Postliceală Banatul 2 ani și asistentă la Blocul Operator.

leader board 728 x 90 px

Spitalul avea nevoie de un manager să semneze contractele colegilor angajați pe 6 luni în Starea de Urgență și mai apoi Starea de Alertă, ale căror contracte au expirat începand din 22 septembrie. Am fost în audiență la domnul primar interimar Marius Isac și l-am rugat să deblocheze situatia, pentru că era o tensiune în spital și nimeni nu-și asuma semnarea acestor contracte. Întregul colectiv îi urează succes d-nei David în noul mandat, cu încredere şi entuziasm că abilităţile şi competenţele ce o recomandă vor face ca lucrurile să meargă în direcţia bună”, ne-a menționat liderul sindicatului Sanitas, Andrei Seracin.
În primul mandat al lui Felix Borcean s-au tot schimbat manageri, cel mai vocal, de departe fiind Adrian Cican, pe care edilul a declarat în repetate rânduri că și-l dorește reîntors la cârma unității medicale, pentru ca proiectul Ambulatoriului integrat al Spitalului să se realizeze.