NEWS ALERT. Se anulează alegerile într-o altă localitate din Caraș-Severin?! Dosar penal pentru falsificarea evidențelor electorale!

După ce Biroul Electoral Central a anulat alegerile pentru funcția de primar în Moldova Nouă pe motiv de fraudă, acum Poliția din Caraș-Severin investighează într-un dosar penal infracțiuni care pot avea același tip de consecințe într-o altă localitate a județului! 

Descoperirea mai multor buletine de vot, la patru zile de la închiderea urnelor și aflarea rezultatelor, ascunse undeva în Primăria Fârliug, a ridicat din nou semne de întrebare cu privire la fraudarea scrutinului. Organele de cercetare penală au deschis deja un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de neglijență în serviciu, respectiv falsificarea documentelor și evidențelor electorale.

În consecință, pe bază de Ordonanță, Poliția a solicitat Primăriei Fârliug să pună la dispoziție oamenilor legii imaginile video preluate prin sistemul de supraveghere video, cu camera orientată spre clădirea în care și-a desfășurat activitatea Biroul de Circumscripție din localitate, începând cu primul minut după închiderea secțiilor de votare și până la momentul descoperirii buletinelor de vot. La patru zile după alegeri!

La această oră, potrivit Biroului Electoral Județean, Fârliugul are un primar ales, în persoana Adrianei Sărăor, dar ancheta Poliției poate complica lucrurile!