Valentin Armașu: „Sunt sătul de oamenii care vin și ne explică cât sunt ei de curați”

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Trecut din tabăra oamenilor de afaceri în cea a politicienilor, liderul Partidului Ecologist Român, Filiala Caraș-Severin, candidat la șefia Consiliului Județean, mărturisește că i se face lehamite de acei politicieni care se laudă cu cinstea și corectitudinea lor, în condițiile în care, ca om de afaceri, a lucrat cu ei mulți ani.

Armașu dă exemplul celor întâmplate recent la Bocșa, când persoane necunoscute au pătruns noaptea în primărie și și-au făcut nevoile fiziologice în cabinetul primarului, iar Eugen Cismăneanțu și-a acuzat toți oponenții de cele întâmplate.

„Ați văzut ce s-a întâmplat la Bocșa, Partidul Ecologist a fost nominalizat ca fiind posibil în spatele acelei acțiuni. Vă asigur un lucru și vă spun clar, Daniel Nechita, omul nostru de acolo, are, din punct de vedere al bun-simțului, a creșterii și a orice vreți dumneavoastră, 100 de puncte peste Eugen Cismăneanțu. Oamenilor pe care îi am lângă mine le-am explicat să învețe din greșelile mele și nimeni nu merge undeva cu gândirea de a ajunge pentru a beneficia din bugetul comunei, primăriei sau consiliului județean. Așa ceva fac oamenii vechi, exemplu Eugen Cismăneanțu, care vine și ne explică cât este de curat. Eu sunt sătul de ei până peste cap și știți de ce? Pentru că am lucrat cu atât de mulți dintre ei și eu știu adevărul, niciunul dintre dânșii nu își dorește să stea de vorbă cu mine. Eu am spus, Eugen Cismăneanțu, corectul corectului, să ne spună, să ne aducă facturile vizavi de biserica dânsului sau ce are unde tot dă donații alegătorilor în timpul campaniilor, cum și-a ridicat acea clădire, teren de sport sau ce este, ca să terminăm și cu Eugen Cismăneanțu. Daniel Nechita este un om de un bun-simț ieșit din comun și niciodată nu se pretează la așa ceva, nici măcar nu mă interesează să intrăm în minciunile astea.”, a explicat liderul PER.

(E)

promovare banner maxagro Muzeul TM
STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/