Valea Almăjului și Pojejena, primele la curățenie!

adi intercom deseuri
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Sistemul inteligent de colectare a deșeurilor a început să funcționeze și în Caraș-Severin!

Președintele ADI Intercom Deșeuri, Remus Rof, și directorul executiv, Daniel Borduz, au început deplasările în teren pentru a se asigura că gestionarea deșeurilor începe să funcționeze la standardele pe care Uniunea Europeană le impune și pentru care a trimis în Caraș-Severin zeci de milioane de euro. O primă astfel de vizită a avut loc zilele trecute la Bozovici, în zona 2, după cum a fost împărțit județul în cadrul proiectului de management integrat al deșeurilor. Chiar dacă stația de transfer din localitate, aflată în subordinea Consiliului Județean, nu e deschisă la această oră, SC Ionela din Moldova Nouă se dovedește a fi un operator serios, care își face treaba cu mașini și echipamente moderne, lucru subliniat și de primarul Adrian Stoicu. Acesta a avut grijă ca, până la deschiderea stației de transfer, să dea o mână de ajutor astfel încât pe Valea Almăjului să nu se îngroape deșeuri pe câmp, așa cum se întâmplă în anumite localități cărășene, cu largul concurs al autorităților care închid ochii la astfel de mizerii. Va mai dura o vreme până când toată lumea se va obișnui cu rigorile colectării selective a deșeurilor, dar lucrurile arată mulțumitor pe Valea Almăjului din acest punct de vedere.

deseuri bozovici

„SC Ionela este singurul operator cu care avem în acest moment contracte semnate. Este vorba despre zonele 2 și 3, Bozovici și Pojejena. Am organizat această întâlnire în teren pentru a vedea dacă lucrurile funcționează, dacă mai sunt aspecte ce trebuie corectate pentru că s-a pierdut destul timp. Am preluat cu ambiții mari funcția de președinte ADI Intercom Deșeuri deși știam că nu va fi deloc simplu de gestionat ceva care a pornit cu atât de multe probleme. Am convingerea că vom face acest serviciu să funcționeze foarte bine în Caraș-Severin.”, a declarat Remus Rof.

promovare banner maxagro Muzeul TM

ionela

Directorul Daniel Borduz a adăugat că în scurt timp vor fi desemnați și operatorii pentru celelalte zone ale județului, asta după ce contractele semnate inițial au fost reziliate. „Consiliul Local Oțelu Roșu s-a mișcat cel mai repede, acolo avem prima licitație și vom avea cât de curând un nou operator. Sunt pregătite în mare parte și documentele pentru licitațiile pe celelalte zone, tot ce a ținut de ADI Intercom Deșeuri am făcut cu celeritate.”, a spus Borduz.

ionela bozovici

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/