Valahu nu mai vine la Rocker’s Sasca!

La mai bine de două luni după ce organizatorii Rocker‘s Challenge de la Sasca au anunțat că, pe lângă trupele de renume care vor răsuna pe Cheile Nerei, pe scenă va urca și Radu Georgescu, planurile au luat o nouă turnură.

Se pare că marele campion național la skanderberg, zis Valahu, nu-şi va expune mușchii la festival. Cu toate că rockerii așteptau deja un adevărat „duel” între trupele cu greutate în lumea muzicii rock și greul în skanderberg, așteptările acestora nu se vor concretiza, din cauza unor probleme apărute pe ultima sută de metri.

Vizita lui Radu Georgescu la Sasca avea ca scop promovarea nonviolenței și totodată a calității campionilor și a sportului românesc.

Cu toate acestea, dezamăgirea celor care se așteptau să se întreacă în mușchi cu Valahu va fi alinată repede de cele mai bune acorduri. Festivalul, anunțat pentru 4 și 5 iulie, va aduce pe Cheile Nerei nume cu rezonanță în lumea muzicii rock.

Pe scena de la Sasca vor urca în 4 iulie trupa de metal Goodbye To Gravity, Implant Pentru Refuz și Coma. În data de 5 iulie, poiana de pe malul Nerei va fi la fel de bogată în artiști. Se vor întrece în acorduri rock Pinholes, Velosonics, Aeon Blank, Vița de Vie și ROA.