Val nou de spectacole la Teatrul de Vest din Reșița

1000x100 (5)

Teatrul de Vest organizează prima ediție a unui festival care aduce experiențe inedite pentru toți iubitorii de teatru. New Wave Theater Festival prezintă în cadrul celor nouă zile cele mai recente producții. Publicul se va putea bucura de 15 spectacole cu peste 80 de artiști, de trei lansări de carte, un concert și o expoziție documentară.

Teatrul de Vest celebrează șaptezeci de ani de existență. Cu acest prilej, prima ediție a New Wave Theater Festival va debuta cu expoziția „Memoria vie a Teatrului de Vest” pe data de 15 noiembrie, ora 16.00, la Muzeul Banatului Montan. Publicul are ocazia de a face o călătorie înapoi în timp, parcurgând prin documente, fotografii, costume și proiecții. Expoziția va rămâne deschisă pe toată durata festivalului.

New Wave Theater Festival se va desfășura în perioada 15-23 noiembrie și vor urca pe scenă artiștii de la următoarele teatre: Teatrul Nottara, Teatrul Mic,  Teatrul Odeon, Teatrul Tineretului (Piatra Neamț), Teatrul Anton Pann ( Râmnicu Vâlcea), Teatrul Satiricus (Chisinău), Teatrul Dramaturgilor Români ( București), Teatrul Bacovia ( Bacău), Nomad (Cluj), Performance Delivery (București), Teatrul ARCUB (București), Teatrul Bulandra (Târgoviște), Teatrul de Artă (Deva), Teatrul Dramatic I.D. Sârbu (Petroșani).

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Scene bizare după Urmuz”, „Bucureștiul cu pâine”, „Consum excesiv”, „153 de secunde”, „Astăzi mai bine nu m-aş fi întâlnit cu mine însămi”, „Lecția”, „Câinele”, „Și ce facem cu violoncelul?” sunt doar câteva din spectacolele ce vor fi prezentate. Programul festivalului pe zile poate fi găsit la următorul link:

Biletele și abonamentele pentru festival pot fi achiziționate de la casieria teatrului (casierie: 0771 654 638) și online pe www.eventbook.ro

Prețuri abonamente pe întreaga durată a festivalului:
Abonament: 250 lei
Abonament VIP: 300 lei (rândurile E și F ale sălii Teatrului de Vest).
* În prețul abonamentului nu este inclus și concertul electroacustic, Cari Tibor Project din 16 noiembrie, ora 20.00!

banner 970 x 250