„Vai și amar de capul nostru!” În peste 40 de primării PSD din Caraș-Severin nu se mai plătesc salariile până în 2019!

Liderul PMP Caraș-Severin, vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, îl calcă în picioare pe un Liviu Dragnea rămas tot mai singur după revolta din PSD!

 „Dă-ți ochelarii jos și ascultă! Omule, nu te-ai săturat să faci rău românilor!? Astăzi fac abstracție de culorile politice, știi de ce măi Liviule, pentru că mă uit pe rectificarea bugetară aprobată de tine, ayatolahul autointitulat al Românie! Nu ne mințim măi Liviuț, tu ești și premier, ești și președintele Camerei Deputaților și ești și președintele celui mai mare partid politic din România, sper cât mai repede să pleci în vacanță, definitiv!”, a atacat Popovici.

PMP-istul, care e aliatul lui Ion Mocioalcă în Caraș-Severin, nu se oprește aici. Subliniind faptul că vorbește în numele majorității primarilor din județ și chiar a celor din țară, îl ceartă pe Dragnea pentru rectificarea bugetară care a lăsat o mulțime de administrații locale fără bani. „Omule, peste 40 de primari PSD din Caraș-Severin, ai tăi, fără de care te uitai în tavan, nu mai au bani de salarii până la sfârșitul anului, ce să mai vorbim de restul problemelor, cofinanțări, investiții, ce să mai vorbim de noi, muritorii de rând…!? Rușine măi afon dovedit în administrație publică! Ai fost președinte de consiliu județean, ministrul Dezvoltării și ce ai mai fost tu, nu te-ai învățat minte!? Administrație cu conturile goale nu merge, nu se poate! Așadar, fă altceva, orice, numai să ne conduci nu!! Vai și amar de capul nostru!”, i-a transmis vicele CJ lui Liviu Dragnea.