Se rupe PSD Caraș-Severin?! Peste 20 de primari și deputatul Luminița Jivan, împotriva lui Mocioalcă! [UPDATE2]

Apropiata lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă e gata să rupă PSD Caraș-Severin după ce Mocioalcă i-a cerut demisia liderului PSD, susținând că toți parlamentarii din județ solitică același lucru.

Luminița Jivan îl contrazice pe Ion Mocioalcă și, mai mult decât atât, a venit la Comitetul Executiv al PSD Caraș-Severin cu o armată de primari în spate. Toți îl susțin pe Liviu Dragnea în acest război intern în PSD. „Nu e normal să dai jos omul care ne-a adus la guvernare, care a adus bani în Caraș-Severin”, a declarat Luminița Jivan pentru expressdebanat.ro. Peste 20 de primari social-democrați din Caraș-Severin care i-au rămas loiali lui Mocioalcă recunosc că n-au prea avut de ales. „Noi ni-s mici, dar dacă ăi mari, parlamentarii, au semnat, noi nu ne putem împotrivi”, a spus Gheorghe Coilă, primarul comunei Buchin.

UPDATE, ORA 14.20

Borduz a ieșit nervos din ședință!

Primarul comunei Fîrliug, Ioan Borduz, a părăsit sediul PSD. „Eu am ieșit din ședință. Le-am zis: când l-au pus pe Dragnea, ne-au cerut nouă părerea?! Acum vor să-l dea jos cu mâinile noastre. Eu nu sunt cu ei, domnul Dragnea, Tăriceanu sunt singurii care se luptă cu Trinomul care mi-a făcut și mie dosar pe nedrept. Eu sunt împotrivă”, a explicat Borduz. Acesta a părăsit ședința supărat pe spusele lui Flavius Nedelcea, vicele Consiliului Județean, despre care a afirmat că „ăla scrie Reșița cu r mic”, și ale lui Silviu Hurduzeu, care ar fi spus despre Borduz că e primarul care vrea prea multe!”

UPDATE, ora 15.30

PSD Caraș-Severin are mandat sa voteze mâine moțiunea anti-Dragnea după ce în Comitetul Executiv județean din cele 77 de voturi doar 9 au fost „împotrivă” și trei membri CEx s-au abținut.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!