Vaccinul nu expiră! Ce expiră după 6 luni e codul QR primit de fiecare la generarea certificatelor verzi

doctor hands in protective gloves holding coronavirus 2019 ncov
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

În inima Europei, suntem o ţară-cimitir. O țară în care gropile se sapă-n cimitire (de nevoie) cu excavatorul și unde mersul la biserică este considerată activitate esențială precum mersul la alimentară sau la farmacie. Unde nunta se ține doar cu mireasa, fără mirele depistat pozitiv cu COVID și unde mărturisirea unei octogenare te lasă mut de uimire: Nu m-am vaccinat pentru că am auzit de la televizor că o să rămân sterilă!

E presiune mare pe serviciile de ambulanță din toată țara, cât despre personalul medical din linia I, din camerele de gardă, UPU, ATI, nici nu mai putem vorbi, este efectiv copleșit.

Din cauza numărului mare de decese înregistrate, birourile de Stare Civilă, care eliberează certificate de deces, sunt solicitate la maximum. Apare astfel o statistică sumbră și îngrijorătoare: se nasc mai puțini copii decât mor adulții.

Veștile de la maratoanele de vaccinare au lăsat să se înțeleagă că în unele locuri din țară, în weekend, s-a stat și 4 ore la coadă pentru un vaccin! De ce? Ce ni s-a întâmplat oare între lunile mai și octombrie? De ce s-a dat mai multă crezare fabricii de zvonuri decât medicilor și științei în general?

S-a vorbit mult despre vaccinurile expirate. Dar voci autorizate spun clar: vaccinul nu expiră! În cel mai probabil caz, se îmbunătățește formula în funcție de mutațiile virusului și așa apar boosterele, cum e denumită doza a 3-a. Ce expiră după 6 luni e codul QR primit de fiecare la generarea certificatelor verzi. Asta ca să se prevină fraudarea lor. După 6 luni acel cod expiră și e necesară o altă emitere a certificatului. Nu o altă vaccinare. În altă ordine de idei, vaccinul pentru gripă se face anual. Gripa nu e eradicată, e un virus cât se poate de activ an de an. Mortalitatea nu mai e semnificativă, dar există. Vaccinul te ferește să zaci și să mori. Pentru asta trebuie repetat anual. E un virus, este endemic, adică imposibil de eradicat!