Vacanța perfectă într-un „Colț de Rai”! Liber la distracție și odihnă pe malul lacului din Dognecea

casinoherculane by sungarden

Munte, mare sau oraș? Tu ce alegi? Se anunță pentru această minivacanță o vreme perfectă, potrivită pentru a petrece timpul liber în oricare dintre locațiile dorite. Vacanța de 1 Mai din acest an dă startul distracțiilor, deschiderii pensiunilor sezoniere și mai ales șansa de a merge la plajă, fie pe malul lacurilor montane sau chiar la mare pentru cei veșnic îndrăgostiți de valuri, pescăruși și scoici. 

Și în Caraș-Severin lucrurile se întâmplă și se întâmplă foarte bine. În acest an, parcă mai bine ca niciodată, se simte aerul proaspăt al dezvoltării, al reinventării și al exploziei segmentului de afaceri și chiar al evenimentelor care concurează fără rușine cu marile orașe.

publicitate online in ziar Express de Banat

Cine spune că județul nu este un colț de rai?! O confirmă chiar pensiunea cu același nume din localitatea Dognecea, care se înscrie cu succes în topul afacerilor și care la 1 mai își redeschide porțile pentru a-și primi turiștii așa cum se cuvine. COMPLEXUL „COLȚ DE RAI” este situat în comuna Dognecea, pe malul Lacului Mare, într-o zonă cu o istorie bogată, caracterizată în special de exploatarea primei mine de cupru Simon&Juda și a topitoriei de metale neferoase care a funcționat până la sfârșitul secolului al XIX -lea.

Pensiunea este înconjurată de Lacul cu Nuferi, pădurile  suple de brazi, frumusețea locurilor fiind renumită încă de pe vremea împărătesei Maria Tereza, nu doar prin puritatea apei din zonă, ci și datorită oxigenului încărcat cu ioni negativi, aerul concentrat din Munții Dognecei fiind comparabil cu cel al unei stațiuni balneo-climaterice.

„Ne dorim ca această minivacanță să aducă zile de neuitat pentru turiștii noștri, care se pot bucura de aerul curat, serviciile de top ale pensiunii, de frumusețea lacului, de petrecerea pe care o vom organiza și mai ales de toată această zonă, care, fără rușine, poate fi numită colțul de rai al județului”, ne-a spus Remus Rof, administratorul pensiunii.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Pensiunea de trei margarete pune la dispoziție servicii de cazare în regim hotelier la standarde europene, restaurant cu specific românesc, precum și posibilitatea desfășurării activităților de agrement acvatic: hidrobiciclete, caiace și bărcuțe. De asemenea, turiștii se pot relaxa în camerele cu jacuzzi și să se plimbe cu ATV-urile.

Chiar dacă suntem la un pas de vară și gândul zboară la plajă și baie, muntele poate fi și el alegerea perfectă pentru odihnă și încărcare de baterii. Pensiunea Colț de Rai este deschisă și pe Muntele Semenic, fiind amplasată într-o zonă de excepție, un loc în care rusticul și medievalul se îmbină perfect cu peisajul impresionant al muntelui. Cu o capacitate de cazare de 20 de camere, cu băi proprii, și această locație pune la dispoziția turiștilor activități variate de petrecere a timpului liber, precum traseele montane sau plimbări cu ATV-ul.

„Am hotărât ca în cel mai scurt timp să facem un centru SPA pe Semenic. Am făcut deja proiectul. Spa-ul va fi lipit de cabana noastră. Vor fi trei saune uscate, două umede, o salină cu șezlonguri și două jacuzzi de câte 20 de persoane. Anul acesta ne apucăm de lucru, la anul cu siguranță va fi dat în folosințăPe timp de vară se vor desprinde pereții cu geam ai spa-ului și va fi un open space, pentru că noi ne dorim să atragem turiștii și vara. Cu acest centru spa am putea aduce pe Semenic turiști și vara”, a mai dezvăluit omul de afaceri.

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/