Matematica este pe primul plan!

„Tabăra de matematică și nu numai” își începe cea de-a IV-a ediție în dimineața acestei zile. În jur de ora 10 cei peste 30 de olimpici, elevi de gimnaziu, sunt cazați la Râul Alb.

Chiar dacă abia a început vacanța, pentru unii elevi străluciți ea nu poate să înceapă mai bine decât cu șase zile de excursie la Râul Alb. Este vorba despre puțin peste 30 de matematicieni de gimnaziu care astăzi vor fi răsplătiți pentru eforturile depuse la Olimpiada Județeană 2012, cu o tabără de matematică, și nu numai, după cum îi spune și numele.

Astfel deschiderea oficială va avea loc la ora 11:30, după care copiii vor urma un program interactiv care le va permite atât să își aprofundeze cunoștiințele în matematică, cât și să se cunoască între ei și să se autocunoască cu ajutorul psihologului Vali Ungur. Profesorul coordonator al întregii acțiuni este profesorul de matematică Ovidiu Bădescu.

„Tabăra de matematică și nu numai” este o ocazie perfectă pentru micuți să observe că rezultatele lor la olimpiadă nu au fost în zadar, că o astfel de muncă în plus depusă merită răsplătită, și de asemenea, este o ocazie să întâlnească alți copii cu aceleași preferințe și, de ce nu, pasiuni, ca ale lor.