Vă rupeți mașinile pe drumul spre Semenic? „O să se facă! În primăvară!”

dunca drum semenic
banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
explo 1000x200

Romeo Dunca chiar a vorbit serios când a spus că va cârpi drumul spre munte când se încălzește?!

Președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin îi arde de glume în timp ce iubitorii muntelui își fac praf mașinile între Prislop și Semenic, sector de drum județean care se prezintă în condiții dezastruoase, batjocoritoare chiar. Romeo Dunca n-a avut timp un an de zile să se ocupe de astuparea gropilor din drum, dar susține în continuare că va dezvolta turismul în Banatul Montan. Ciudat mod de a o face, dar cifrele contabile ale afacerilor de pe Muntele Mic ne obligă să-i dăm credit.

„Am dat ordinul de începere, a fost procedura de licitare, a durat mult. Din august am început să lucrăm acolo, echipa care a fost înainte nu și-a dat interesul, a fost tot timpul în concediu medical. Nu am crezut că se întinde atâta de mult.”, s-a scuzat președintele CJ.

1000x100 casa brutarului
expresb 1000x100
expres banat 1000x100 (2)
tmc 640
banner maxagro
celtic transilvania 1000x100px

Cu alte cuvinte, anul acesta și în primele luni ale lui 2022, spre Semenic, prin gropi și cratere. Pe toată durata sezonului de schi! Dar așteptarea merită, ne asigură președintele Dunca. Mai întâi se vor astupa gropile de pe Prislop – Semenic, iar apoi acest drum se va moderniza. „Acum avem contractul semnat, nu o să se facă acuma, o să se facă în primăvară! Lucrurile se vor rezolva. A venit și răspunsul de la CNI și există o prioritate acolo, îl vom moderniza, lucrurile se vor îmbunătăți!”, s-a angajat Romeo Dunca în fața cărășenilor.

banner maxagro
tmc 640
banner maxagro
expres banat 1000x100 (2)