Vă lipseşte o bulgăreală sănătoasă? O găsiţi în acest weekend, pe Muntele Mic!

Mare înghesuială, dar și foarte multă distracție va fi în acest weekend pe Muntele Mic. După Predeal, Azuga și Straja, Winter Tour Romania vine şi în Caraş-Severin.

Cel mai mare promotor al turismului de iarnă garantează distracția pe pârtiile de pe Muntele Mic, în acest sfârșit de săptămână. Winter Tour vine cu multe premii, competiții, petreceri apre-ski și provocări pentru toți cei care au ales să petreacă două zile la munte.

„Indiferent cu ce te dai, trebuie să descarci aplicația Winter Tour! Prima aplicație românească gratuită cu skitrack. Urmărește-ți evoluția pe pârtie, descoperă provocările ascunse în aplicație, ascultă radio, sună la Salvamont în caz de nevoie și creează-ți propriul calendar de iarnă”, se arată pe pagina de facebook a Winter Tour.

Proprietarii de pensiuni și hoteluri de pe Muntele Mic sunt foarte încântați de promovarea zonei Muntele Mic – Țarcu, acum și la nivel național și chiar internațional.

„Lasă-te pierdut în momente care contează pe munte! Adună-ți gașca, creează momente de neuitat, fă un selfie și share-uiește-l cu noi. Jump, Jump, Jump Higher. Ștacheta se ridică după fiecare săritură, iar tu ai șansa să-ți arăți mișcările în aer sau pe aterizare. Miza e respectul pârtiei și cele mai cool gageturi, action cams și premii, multe premii”, provocarea Winter Tour pentru sâmbătă și duminică, 24 și 25 februarie, la Muntele Mic.