Va fi bine, dar nu curând! Așteptăm o generație nouă de politicieni!

Consilierul județean Paul Purea le năruiește cărășenilor speranțele de mai bine pe care și le puseseră în viitorul apropiat!

„Eu sunt convins că infrastructura va fi la un alt nivel, deci drumurile noastre județene o să arate cu totul altfel, o parte din ele, pentru că numai nebun să fii să crezi că poți să faci totul în patru ani. Și sistemul de sănătate local, cel de urgență îndeosebi, o să arate și el cu totul altfel. Că nu o să se termine toate proiectele astea peste doi ani și jumătate, când o să se termine mandatul nostru, este cu totul altceva, dar trenul a fost pus pe linie, să știți! Cred că rezultatele vor fi cele în parte așteptate de către oameni, iar în continuare generația care va veni, generația de politicieni sau consilieri județeni, sunt convins că o să ducă mai departe acest tren care a fost foarte greu de pus pe șine și încă nu este atât de sigur că șinele noastre sunt atât de rezistente și atât de bune încât trenul ăsta să meargă fără sincope și fără opriri neprevăzute. Eu sunt optimist și cred că o să se facă ceva înspre binele cetățenilor care trăiesc aici, în Caraș-Severin”, a spus consilierul județean PMP într-un interviu pentru Express de Banat.

Reputat medic în Germania, Paul Purea pune un diagnostic ceva mai sănătos pentru sistemul medical din România abia peste câțiva ani buni de acum încolo: „Medicina românească este o medicină neputincioasă și coruptă. Cu trecerea timpului eu cred că o să se schimbe foarte multe lucruri și în medicină, inclusiv în asistența medicală a cărășenilor, a reșițenilor pe prim-plan”.