UVT susține Oravița în competiția pentru Capitala Tineretului din România 2024

dsc 8630

Universitatea de Vest din Timișoara, unul dintre partenerii principali ai poveștii „Oravița, Capitala Tineretului din România 2024”, este alături de echipa din Oravița care participă sâmbătă, în 17 septembrie, la evenimentul în cadrul căruia va fi anunțat câștigătorul competiției privind desemnarea Capitalei. Evenimentul, al cărui punct culminant va fi Gala finală, va avea loc la Cluj. 

„Universitatea de Vest din Timișoara își asumă rolul în comunitate și societate și continuă să fie un actor principal în promovarea educației, științei, antreprenoriatului și culturii, punând accent pe dezvoltarea tinerelor valori. În contextul ansamblului de proiecte destinate tinerilor și talentelor din noua generație, ne bucurăm să anunțăm că UVT a devenit unul dintre partenerii principali ai poveștii «Oravița, Capitala Tineretului din România 2024».”, transmit reprezentanții UVT care le transmit colegilor din Oravița mult succes în acest proiect.

CITEȘTE ȘI: Oravița – capitala copiilor și a tinerilor. Cochetul oraș din Banatul de Munte este la un pas să fie Capitala Tineretului în 2024

Un mesaj de susținere este transmis și de rectorul Universității de Vest din Timișoara.

„Juriul acestei prestigioase competiții naționale a apreciat proiectul propus de comunitatea din Oravița, ajuns acum în runda finală. Pentru ca propunerea echipei din Oravița să dobândească un plus substanțial, UVT s-a alăturat proiectului, ca partener cu experiență, pentru a aduce o notă de maturitate, necesară organizațiilor de tineret pentru a organiza evenimente de amploare, care să aibă impact real. Sper ca echipa ce susține proiectul Oraviței să câștige, iar în 2024 să contribuim la un an al tineretului plin de evenimente reprezentative pentru sferele generoase ale educației, științei, antreprenoriatului și culturii.”, a spus Marilen Pirtea, rectorul UVT.

CITEȘTE ȘI: Alideia Țepeneu: „Oravița e o bijuterie neșlefuită, dar care poate primi strălucirea de altădată”

upt 1000x100