USR vrea să blocheze construirea unui nou corp al Spitalului Municipal Timișoara!

explo 1000x200

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a identificat alți rău-voitori care se opun dezvoltării capitalei Banatului! E vorba despre reprezentații USR Timiș!

USR intenționează să blocheze construirea unui nou corp de clădire la Spitalul Municipal, după ce, anterior, ar fi încercat să blocheze proiectul Complex Sportiv și de Agrement. Robu a scris pe Facebook că se dorește demolarea clădirilor „prăpădite” din zona Clinicile Noi, păstrând doar clădirea principală, iar pe acel loc să fie construit un nou corp de clădire, ultramodern, pentru Spitalul Municipal și o parcare publică subterană pe două niveluri.

„Ei bine, ne izbim de cei ce operează, dimpotrivă, cu deviza <Nu fapte, vorbe!>, fapte neputând să etaleze, iar la vorbe dovedindu-se meșteri mari! După ce au încercat să blocheze proiectul Complex Sportiv și de Agrement în Calea Lipovei, liderii USR – formațiune ce a primit, ca cec în alb, votul atâtor și atâtor cetățeni de bună credință, însetați de un mai bine pentru orașul lor, pentru țara lor, cetățeni pe care eu îi stimez și care, mulți dintre ei îmi arată că și ei mă stimează, încearcă acum să blocheze construirea acelui nou corp la Spitalul Municipal și a parcării subterane! Nu vă vine să credeți, sunt convins, stimați simpatizanți USR, pentru că dumneavoastră n-ați face niciodată ce fac cei pe care i-ați creditat și care înseamnă, din păcate ei și nu dumneavoastră, de fapt, oficial, USR! Dar acesta este purul adevăr, credeți-mă și vă veți lămuri <pas cu pas>, vorba actualului și viitorului Președinte al României, Klaus Iohannis”, a scris Robu pe Facebook.

Primarul Timișoarei promite că nu va lăsa lucrurile așa și că va construi corpul de clădire pentru Spitalul Municipal „acum, nu peste 10 ani”.

„Nu ne vom lăsa, însă! N-o să lăsăm Timișoara încă 10 ani cu condiții atât de depășite de vremuri pentru actul medical! Așa cum am construit noul corp la Spitalul de Copii, care este aproape gata – demisol, parter, șase etaje și pistă pentru elicopter pe acoperiș, vom construi și noul corp la Spitalul Municipal! ACUM, nu peste 10 ani, pentru că o altă deviză a noastră este <Viitorul acum!>. Evident, vom pleda, în continuare, pentru Spitalul Regional, o investiție imensă, ce nu poate fi susținută de la bugetul local și o vom face direct prin Alianța Vestului, al cărei prim-Președinte sunt”, a mai spus Robu.

Afirmațiile primarului liberal al Timișoarei pot fi interpretate și ca un contraatac după ce USR a surclasat PNL-ul la alegerile europarlamentare în municipiu.

banner 970 x 250