Dezmăț culinar la câțiva kilometri de Timișoara! Se pregătește o nouă ediție a Festivalului Papanașilor!

explo 1000x200

Prăjiți sau fierți, cu dulceață și smântână sau cu cremă de ciocolată și înghețată, papanașii se află printre cele mai gustoase deserturi românești. Și pentru că nimeni nu poate spune NU unei porții din preparatul făcut cu brânză dulce, de câțiva ani, în apropiere de Timișoara, se organizează un Festival al Papanașilor!

Anul acesta, evenimentul va avea loc în duminica de 23 iunie, în deja tradiționala locație de la Remetea Mare, comună situată la 12 km de Timișoara. Ediția din 2019 va fi deja a patra, iar organizatorii promit timișorenilor o gamă variată de papanași, nu mai puțin de zece sortimente diferite. Pe lângă faptul că papilele gustative vor fi delectate, festivalul este și un prilej de relaxare pentru iubitorii de folclor bănățean. Capul de afiș al evenimentului este nimeni alta decât Andreea Voica, solista în funcție de programul căreia se stabilesc nunțile celor cu dare de mână din Banat.

Pe lângă Voica, organizatorii anunță că vor mai cânta și Milovan Keba, Nelu Blidariu, Geta Arghiuș și Cristina Voicu. Programul evenimentului va fi duminică, 23 iunie, între orele 13-23, iar locația este Restaurantul Jack, din comuna Remetea Mare, restaurant care și organizează festivalul. Prețul unui bilet la eveniment este de 40 de lei, iar copiii sub 10 ani au accesul gratuit. Tichetele se pot achiziționa online. Mai multe detalii aici!

Sursa foto: youtube.com