USR PLUS și-a stabilit echipa cu care va merge la negocierile cu PNL pentru formarea de majorități în Timișoara și județ

untitled design set 970x90 px

Nouă persoane fac parte din echipa cu care usr-iștii lui Fritz se vor prezenta la negocierile cu liberalii. 

Este vorba despre Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, Horia Bugarin, primar ales Dumbrăvița, Cătălin Drulă, deputat USR de Timiș, Cristian Moș, președinte USR Timiș și consilier județean ales, Raul Olajos, președinte Plus Timiș și consilier județean ales, Bianca Luca, consilier județean ales, Dan Reșitnec, președinte USR Timișoara și consilier local ales Timișoara, Ruben Lațcău, consilier local ales Timișoara și Sorin Sipoș, membru în Biroul Județean al USR Timiș.

„Vom insista ca, de acum înainte, toate angajările în posturi de mare responsabilitate să fie făcute prin concursuri reale între candidați cu CV-uri solide și bună reputație în comunitate, morală și profesională. Alianța USR PLUS și eu personal am primit voturi pentru că ne-am angajat să rupem cu vechile practici ale tranziției și acest punct este nenegociabil. Vom discuta cu reprezentanții PNL o reformă a instituțiilor din administrația publică locală pe criterii de eficiență și transparență și sperăm să ne fie parteneri în acest proiect, care ar putea să facă din Timișoara și Timiș un model de administrație pentru România. Vom încerca să ajungem cu PNL la un acord asupra proiectelor importante pentru Timișoara: un sistem modern de mobilitate urbană, prioritizarea cartierelor Timișoarei, un nou spital municipal, protejarea și extinderea spațiilor verzi, crearea cadrului pentru dezvoltarea industriilor inovatoare și a sectorului creativ, a declarat Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei.

În Timiș, USR PLUS a obținut patru primării: Timișoara, Dumbrăvița, Cenad și Foeni, 49 de consilieri locali și 10 consilieri județeni.

Depolitizarea funcțiilor publice nu este negociabilă, este o necesitate urgentă pe care suntem gata să ne-o asumăm și avem această așteptare și din partea celor de la PNL”, a declarat Cristian Moș, președintele USR Timiș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/