USR Lugoj, după demiterea lui Buciu: Avem un oraș trist și murdar, în care încep să iasă fantomele trecutului

primaria lugoj

USR Lugoj susține că nu se poate bucura de decizia de demitere a lui Claudiu Buciu din funcția de primar al Lugojului și consideră că orașul este unul „trist și murdar”, în care încep să iasă la suprafață „fantomele trecutului”. Organizația anunță că este în căutare de noi oameni care doresc să se implice pentru a construi o alternativă pentru Lugoj.

USR Lugoj a reacționat după demiterea din funcția de primar a lui Claudiu Buciu. Astfel, reprezentanții organizației județene susțin că nu se bucură de această decizie, având în vedere faptul că orașul se află în incertitudine.

Decizia definitivă de demitere a primarului din Lugoj ne aruncă astăzi pe un teren al incertitudinii. Deși Lugojul a fost prost administrat în acești doi ani de mandat, nu ne putem bucura de această decizie de suspendare, întrucât în momentul de față, alegerea făcută de lugojeni nu mai are o reprezentativitate clară. Orașul nu poate să continue să fie administrat de persoane care iau decizii cu jumătăți de măsură, acest lucru fiind combinat și cu un amatorism administrativ care ne-a adus astăzi în situația în care suntem: avem în continuare un oraș trist și murdar, în care încep să iasă la suprafață din ce în ce mai mult fantomele trecutului”, a transmis USR Lugoj.

În aceste condiții, organizația anunță că este în căutare de noi oameni care doresc să se implice în dezvoltarea orașului.

Din acest motiv, avem nevoie de o alternativă care să construiască împreună cu lugojenii, pentru lugojeni. Pentru ca acest proiect să fie cât mai sănătos, avem nevoie de oameni care să ni se alăture și care să muncească împreună cu noi la dezvoltarea acestei alternative, iar ulterior, să participe activ la dezvoltarea orașului. Fac un apel la toți lugojenii care consideră ca pot aduce un aport pozitiv la dezvoltarea orașului să facă un pas în față și să se implice pentru că altfel, nu se va schimba nimic. Ba mai mult, toate dezamăgirile și neajunsurile vor continua să se adâncească. Nu e suficient să fim spectatori și să comentăm de pe margine. Dacă vrei să contribui cu adevărat la această alternativă, te așteptăm alături de noi. O să ai surpriza să găsești oameni calzi și primitori la fel ca și tine, care nu vor decât să facă ceva pentru orașul lor și pentru bunăstarea comunității”, a informat USR Lugoj.