„USR Caraș-Severin stă incomparabil mai bine decât înainte de alegerile din 2020”

andrei plujar 2
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

USR Caraș-Severin se pregătește pentru alegerile din 2024. Filiala este mult mai puternică acum decât era cu doi ani înainte de alegerile din 2020, iar membri săi sunt mult mai maturi politic, consideră președintele Andrei Plujar.

Numărul membrilor din prezent nu are neapărat relevanță, consideră Andrei Plujar. Filiala USR Caraș-Severin este acum mult mai pregătită pentru alegerile din 2024 față de cum era în 2018, cu doi ani înainte de alegeri. Scrutinele din 2020 și mai ales rezultatele de atunci „i-au călit” pe mulți și i-au maturizat în același timp din punct de vedere politic.

„Numărul de membri este un pic relativ față de ce era în 2020, eram și la un nivel de prefuziune, la momentul respectiv poate că s-a și încercat o infuzie poate un pic forțată de membri. Eu cred că USR Caraș-Severin astăzi, cu doi ani înainte de alegerile din 2024, stă incomparabil mai bine decât cu doi ani înainte de alegerile din 2020. Plus că suntem mai maturi, avem deja o primă experiență, pentru că pentru noi au fost primele alegeri la care am participat și noi am refuzat să facem la momentul respectiv transferuri, am încercat să luăm oameni cu o gândire sănătoasă și ne-am asumat de atunci că rezultatele vor veni pe termen lung. Cred că suntem pe plus. Și mă bucur că membrii care au rămas sunt cu adevărat USR-iști.”, a declarat Andrei Plujar.

CITEȘTE ȘI: Andrei Plujar: „USR încă atrage, inclusiv în Caraș-Severin”. Ținta pentru 2024: cel puțin un parlamentar

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/