USR Caransebeș și-a prezentat echipa de consilieri locali, nu și candidatul la fotoliul de primar. Susținerea lui Felix Borcean rămâne cea mai bună variantă?

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

USR Caransebeș a prins deja rădăcini în municipiul de pe Timiș și Sebeș prin implicarea președintelui Dragoș Curelea, dar și a membrilor organizației municipale. Totuși, nu a fost încă stabilit candidatul pentru cursa din 27 septembrie.

Zilele trecute pe pagina de Facebook a organizației a fost prezentată imaginea câte unui membru USR, aflat pe lista de consilieri locali la alegerile din septembrie, astfel încât publicul să cunoască echipa cu care Uniunea Salvați România defilează la alegeri. Președintele USR Caransebeș i-a prezentat pe colegii de partid și înainte de pandemie, când presa a fost invitată la inaugurarea sediului partidului din Caransebeș.


Deși actualul primar Felix Borcean a declarat în repetate rânduri că se simte mai aproape de USR datorită prieteniei pe care o păstrează de ani de zile cu unii membri, edilul a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că va candida independent la alegeri, susținut de PMP, și că așteaptă și susținerea altor partide politice, fără a face vreo referire la USR. La acel moment, Dragoș Curelea nu a dorit să comenteze, însă nici acum, după toată prezentarea colegilor de pe lista pentru Consiliul Local, nu are încă un candidat pentru fotoliul de primar al Caransebeșului, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă nu cumva USR Caransebeș își menține susținerea declarată pentru Felix Borcean.

Dragoș Curelea, președintele USR Caransebeș și vicepreședintele USR Caraș-Severin, este pe locul 2 pe lista USR-PLUS pentru Consiliul Județean Caraș-Severin.

Vreau o țară fără corupție, cu o administrație transparentă, bazată pe meritocrație, cu un sistem medical pe care să ne putem baza și, nu în ultimul rând, cu un mediu sănătos, în care să trăim și noi, și generațiile următoare”, spune Curelea în prezentarea sa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/