USL, pe liste separate la Reșița?

Președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a prezentat modul în care Uniunea Social Liberală va candida la alegerile din data de 10 iunie. Liderul liberal a spus că listele nu au fost depuse la Biroul Electoral, astfel că încă se lucrează la finalizarea lor.

Vremuri incerte la nivel local în Uniunea Social Liberală, după ce actualul primar al orașului a cerut majoritate în consiliul local. Liberalii dezaprobă acest lucru, pentru că, în prezent numărul aleșilor PNL, PDL și PNG îl depășește pe cel al consilierilor social-democrați. “PSD are acum 7 candidați, iar Mihai Stepanescu dorește 10. Asta în contextul în care PNL are 14, în urma înscrierilor în partid. Administrativ, pot înțelege solicitarea și nu am nimic împotriva ei, însă în această situație, soluția va fi tranșată și dată de București. În aceste zile aflăm dacă vom candida pe aceeași listă sau nu”, a precizat Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.

Care este situația în județ
Candidați pe liste separate vor mai fi la Oravița, Moldova-Nouă și Anina, iar comuni la Băile Herculane și Oțelu-Roșu. La Bocșa, candidatul susținut de USL este Mirel Pascu, la Caransebeș, Marcel Vela, iar la Reșița, deocamdată, Mihai Stepanescu. Situația rămâne așa doar până când vine răspunsul de la nivel național. Președintele PNL, Marcel Vela, îi asigură pe simpatizanții USL că nu se va produce o ruptură în cadrul Uniunii.