Ursu a numit un nou manager la spitalul suport COVID-19 din Oravița!

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Medicului Felician Fara îi expiră astăzi mandatul de manager al unității spitalicești din Oravița și cum primarul Dumitru Ursu nu e pe deplin mulțumit de activitatea acestuia a numit în funcție un jurist care provine din mediul de afaceri pentru a gestiona spitalul în plină pandemie!

Fara și-ar fi dorit să continue la șefia spitalului chiar dacă mandatul i se încheie astăzi. S-ar fi putut asta printr-o dispoziție a primarului Ursu. „Avem foarte mult de lucru în această perioadă, suntem într-o criză sanitară fără precedent, avem suficiente cazuri COVID-19 și la noi. Eu sunt la final de mandat, e adevărat, dar nu s-a putut organiza concurs pentru că nu avem nici măcar Consiliu de Administrație în prezent. Eu aș fi putut rămâne printr-un act adițional de prelungire a mandatului și cred că așa ar fi fost inspirat ținând cont că suntem într-un context de criză sanitară. Momentul e total nepotrivit. Respect orice decizie, dar consider că momentul e total nepotrivit”, a comentat Fara pentru expressdebanat.ro.

1000x100 (5)

Primarul Ursu a considerat că Felician Fara este mult mai util în prezent în cabinetul de medic decât în biroul de manager, funcție pentru care l-a ales pe juristul Mircea Popescu, consilier local în comuna Lupac, dar cunoscut mai degrabă datorită activității sale antreprenoriale.