UPDATE. Fetiță de 11 ani, dispărută dintr-un centru reșițean de asistență socială

alexandra ramona cirpaciu a disparut dintr-un centru de asistenta sociala din resita
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Politiștii cărășeni caută o minoră de 11 ani, care a plecat aseară dintr-un centru de asistență socială din Reșița.

Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați aseară de către reprezentanții unui centru de asistență socială din municipiu despre faptul că Alexandra Ramona Cîrpaciu, în vârstă de 11 ani, a plecat în jurul orei 20.00, din centrul în care era instituționalizată.

Semnalmente: 1,57 metri înălțime, greutate 45 de kg, constituție atletică, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru.

La momentul plecării purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare gri închis și papuci de casă de culoare roz.

De la momentul sesizării, la activitățile de căutare au fost angrenați peste 20 de polițiști, care efectuează căutări și verificări în parcuri, stații ale mijloacelor de transport în comun, gări, autogări, la unitățile spitalicești, precum și în alte locații, în vederea găsirii cât mai rapide a acestuia.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE ora 12.05

promovare banner maxagro

În urmă cu puțin timp, minora de 11 ani a fost găsită de polițiști, în municipiul Reșița. Pe timpul cât a fost plecată, aceasta nu a suferit vătămări și nu a fost victima niciunei infracțiuni, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În prezent, minora se află în custodia poliției împreună cu mama acesteia, fiind informați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin pentru dispunerea de măsuri conform competențelor legale.

Polițiștii continuă verificările în acest caz.

 

 

publicitate tmc 640