Pesediștii aleg dintre Rof și Popovici contracandidatul lui Nelu Popa!

popa nelu alegeri 2024
untitled design set 970x90 px

Remus Rof și Ionuț Popovici sunt cotați cu șanse aproape egale pentru alegerile locale din 2024, dar niciunul dintre ei nu-l poate bate pe Nelu Popa!

Sondajul făcut la comanda PSD în Reșița a lămurit deocamdată nu puține lucruri. În primul rând, că liberalul Nelu Popa nu poate fi învins de niciunul dintre posibilii săi contracandidați la alegerile de anul viitor. În al doilea rând, că PNL nu va mai avea majoritate absolută în Consiliul Local Reșița și că raportul de forțe va fi mult mai echilibrat. Sondajul n-a lămurit în schimb cu cine va intra PSD în competiția electorală pentru Primăria Reșița.

„Nu s-a clarificat cu cine vom merge pentru că cei pe care i-am sondat noi, Remus Rof, Ionuț Popovici și Ioan Crina, sunt foarte apropiați în sondaj unul de altul. Ionuț Popovici și Remus Rof, mai ales. Din punctul meu de vedere nu ar mai trebui tărăgănat foarte mult acest lucru, trebuie să ne decidem cine va fi candidatul la Primăria Reșița și mai ales cine va fi președintele organizației pentru că la ora actuală Remus Rof e președinte interimar.”, a comentat Luca Mălăiescu, secretarul general PSD Caraș-Severin, la Express Live.

Potrivit acestuia, cine va fi desemnat candidat pentru Primăria Reșița ar trebui să preia și funcția de președinte al organizației municipale PSD.