Unul dintre hoții de la Altex Reșița a încercat să fugă din țară

Hotii au dat spargerea la magazinul Altex Resita
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Un al doilea bărbat implicat în jaful de la magazinul Altex din Reșița a fost prins azi-noapte de polițiști. Acesta voia să părăsească țara.

Un bărbat de 44 de ani din județul Suceava, bănuit că a fost implicat în spargerea magazinului Altex din Reșița de săptămâna trecută, a fost reținut azi-noapte de polițiști. Acesta ar fi încercat să părăsească teritoriul țării printr-unul dintre punctele de trecere a frontierei de stat.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru dispunerea de măsuri legale.

De asemenea, față de celălalt bărbat bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 32 de ani, din județul Gorj, depistat de polițiști în flagrant-delict imediat după comiterea faptei, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

promovare banner maxagro

Reamintim că în noaptea de 21 spre 22 septembrie, în jurul orei 01.20, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că un centru comercial din Reșița a fost spart. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, unul dintre geamurile magazinului fiind spart.

În apropierea magazinului polițiștii au observat un autoturism în interiorul căruia a fost identificat un bărbat de 32 de ani, iar la controlul mașinii au fost găsite mai multe telefoane mobile și accesorii sigilate.

CITEȘTE ȘI: Hoți filmați în timp ce jefuiau Altex Reșița! În noaptea dinaintea punerii în vânzare a noului Iphone 15!

publicitate tmc 640