Tehnologie de ultimă generație în noul concept de showroom al Casei Auto Timișoara

Casa Auto Timișoara
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Casa Auto Timișoara a inaugurat cel mai modern concept de showroom Mercedes-Benz MAR20x, pentru că parteneriatele puternice se construiesc pe valori comune, iar clienților li se oferă sentimentul de apartenență la ceva special.

Sunteți invitați la o experiență superioară de retail, fie că vorbim de vânzare sau despre servicii post-vânzare. Este al patrulea nou concept, după patru renovări de-a lungul timpului, acum un concept inovator, un showroom elegant, integrat, digitalizat și foarte aproape de clienți. Este singurul și cel mai modern concept de showroom Mercedes-Benz MAR20x din Timișoara, locul unde clienții sunt așteptați cu cele mai noi, performante și elegante modele de autoturisme.

09.22.2023 showroom 112
„Foarte interesant, foarte bine și foarte satisfăcut. Am cumpărat prima mașină Mercedes, în 1997, era un second la vremea respectivă, am fost foarte încântat de ea, după care am achiziționat mai multe mașini noi din această unitate. Am fost și sunt foarte mulțumit de ele de-a lungul timpul și recomand oricui acest brand. S-au dezvoltat, au încercat să introducă tot ce este nou, am avut o satisfacție foarte mare, și o spun din prisma unui om de afaceri cu mare, mare respect față de acest brand. Nu trebuie să ascund că am avut și am și alte branduri de mașini, dar sufletul îmi rămâne în continuare la Mercedes ”, spune Darius Jumanca, unul dintre clienții Casei Auto Timișoara.

09.22.2023 showroom 101
O transformare spectaculoasă, chiar la împlinirea celor 26 de ani de performanță a Casei Auto Timișoara, într-un cuvânt, excelență în afaceri așa cum și-au obișnuit clienții, de atâta vreme. Sunt cu motoarele turate, zi și noapte, iar asta se poate vedea cu ochiul liber chiar din momentul în care treci pragul Centrului Autorizat de Vânzări și Service Mercedes-Benz.

Noul showroom te întâmpină cu o înfățișare premium, de lux, cu un spațiu mai prietenos în care beneficiezi de servicii de calitate și tehnologie de ultimă generație, pentru a afla cât mai rapid și cât mai multe informații despre autoturismele preferate.
09.22.2023 showroom 157

Este mai bine de un sfert de veac de când Casa Auto Timișoara asigură drumurile spre noi aventuri, cu autovehicule premium, de lux, concepute pentru o siguranță desăvârșită și prezentate toate în showroom-ul de excepție, care și în acest an, în cadrul Topului Firmelor Timiș, va primi distincția pentru activitate continuă și de înaltă calitate.

„Este un business care a plecat din flerul domnului Țiriac. Noi suntem parte a Grupului Țiriac, dumnealui are meritul că a adus Mercedes în România în ani 92/93 când nu se gândea nimeni. A avut curajul, a avut viziunea și relațiile ca să aducă Mercedes-Benz în România, să dezvolte această afacere, și atunci ne-a încurajat și pe noi să participăm alături de el, să investim, să creștem, să facem mai bine decât am făcut.” a declarat directorul general, al Casei Auto Timișoara, prof. dr. inginer Liviu Eugen Anton.

Casa Auto Timișoara

Surprizele s-au ținut lanț la festivitatea de inaugurare, unde reprezentanții showroom-ului i-au întâmpinat pe clienți cu prezența artistului din Cartea Recordurilor, Stefan Popa Popa’s, care le-a făcut caricaturi tuturor celor care au trecut pragul Casei Auto Timișoara, iar seara fost întregită de recitalurile susținute de Alexandra Ungureanu și Mircea Baniciu.

publicitate tmc 640

Despre Casa Auto Timișoara Casa Auto Timișoara este unul dintre cei mai specializați dealeri în comercializarea și servisarea auto din zonă pentru mărcile Mercedes-Benz, Hyundai, Ford și Mitsubishi, membră a Grupului Țiriac și parte din rețeaua de dealeri Tiriac Auto. Serviciile oferite sunt unitare, complete și diferențiate, în funcție de cerințele fiecărui client, la cea mai înaltă calitate, cu cele mai bune prețuri și facilități.

09.22.2023 showroom 218

whatsapp image 2023 09 25 at 11.01.49 (5)

09.22.2023 showroom 132

09.22.2023 showroom 342

09.22.2023 showroom 144

09.22.2023 showroom 190

Casa Auto Timișoara

09.22.2023 showroom 261

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/