S-au scos lacătele de pe ușile CEC Bank Oțelu Roșu

cec bank otelu rosu
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Închisă în urmă cu mai bine de trei săptămâni din lipsă de personal, agenția CEC Bank din Oțelu Roșu s-a redeschis pentru locuitorii de pe Valea Bistrei.

De astăzi, locuitorii din Oțelu Roșu nu mai bat drumul la Caransebeș pentru a-și ridica pensiile. Singura bancă din orașul de pe Valea Bistrei lucrează din nou cu publicul, după ce timp de trei săptămâni a stat închisă din lipsă de personal, spre nemulțumirea primarului Luca Mălăiescu.

Edilul de pe Valea Bistrei nu a stat însă degeaba și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a menține la Oțelu Roșu agenția bancară. Mălăiescu a ajuns cu telefoanele la colegii din partid, solicitând sprijinul ministrului Sorin Grindeanu și a prim-ministrului Marcel Ciolacu, totul pentru ca CEC Bank să nu rămână cu lacătul pe ușă. Iar eforturile lui Mălăiescu au dat rezultate, astăzi agenția devenind din nou operabilă la Oțelu Roșu.

promovare banner maxagro

CITEȘTE ȘI: Ciolacu și Grindeanu redeschid ultima bancă rămasă din Oțelu Roșu

Agenția CEC Bank din Oțelu Roșu s-a redeschis de astăzi. Le mulțumesc pentru sprijin și implicare colegilor mei de la București, domnului prim-ministru Ciolacu și ministrului Grindeanu, care atunci când le-am solicitat ajutorul nu au ezitat să o facă. Sunt bucuros că oamenii nu mai sunt nevoiți să bată drumul până la Caransebeș pentru a beneficia de servicii bancare sau pentru a-și ridica pensiile, pentru că acest lucru reprezenta o problemă serioasă. Nu toți pensionarii au carduri și nu toți au mașină care să-i ducă la Caransebeș pentru a-și ridica pensiile de la casieriile CEC Bank. Pe undeva am și o satisfacție personală, o mulțumire generală, pentru că, totuși, oamenii care conduc PSD, și din care fac și eu parte, și care sunt acum la guvernare, țin cont și de Luca Mălăiescu, un primar dintr-un orășel de provincie”, spune primarul din Oțelu Roșu.

publicitate tmc 640