Untold, pe Platoul Coronini din Băile Herculane! Peste 300.000 de oameni la fiecare ediție și încasări de 30 de milioane de euro!

Cel mai tare festival din România și, cu siguranță, în top 3 în Europa ar fi putut fi găzduit de milenara stațiune balneară din Caraș-Severin!

La Cluj debutează astăzi mult aşteptatul festival UNTOLD, care își va deschide porţile pentru ce-a de-a patra ediţie. Puțini sunt cei care știu însă că evenimentul muzical al anului ar fi putut avea loc pe celebrul Platou Coronini din Băile Herculane. Primarul stațiunii, Cristian Miclău, a dezvăluit pentru expressdebanat.ro că s-au purtat negocieri în acest sens, numai că infrastructura e deficitară pe Valea Cernei și un eveniment de o asemenea amploare ar fi presupus investiții uriașe și timp. La Cluj, în schimb, lucrurile se mișcă în mare viteză, astfel că, începând de azi, peste 300.000 de oameni vor petrece zi și noapte, în fața scenelor, nouă la număr, pe care vor urca sume sonore.

„E adevărat, am vrut Untold pe Platoul Coronini, dar a fost prea din scurt, nu aveam curent, erau doar panourile fotovoltaice… Ar fi fost fantastic, un astfel de festival într-o locație de vis. Din păcate, nu puteam asigura la acea vreme organizatorilor condiții optime”, a dezvăluit primarul Miclău.

leader board 728 x 90 px

Untold ar fi fost pentru Herculane o imensă gură de oxigen, cifrele oficiale arătând că la fiecare ediție au participat peste 300.000 de oameni, și că în Cluj au intrat câte 30 de milioane de euro de fiecare dată. Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Jason Derulo, The Prodigy, Armin van Buuren, dar și mulți alții vor urca anul acesta pe cele nouă scene de la UNTOLD.

 

foto: untold.com