UNTOLD, în top 3 festivaluri din Europa și pe locul 6 în lume!

untold cluj 2023 in top 3 festivaluri in Europa

Festivalul UNTOLD a obținut o performanță extraordinară în clasamentul anual realizat de publicația britanică DJ Mag, care evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume.

UNTOLD se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland și Glastonbury, iar în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri ale lumii, festivalul de la Cluj-Napoca ocupă locul 6, potrivit organizatorilor. Clasamentul este construit pe baza voturilor primite de la entuziaștii de festivaluri, reflectând astfel popularitatea și impactul acestor evenimente.

publicitate online in ziar Express de Banat

În acest an, festivalulul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente a reușit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, UNTOLD fiind într-o companie selectă, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie). Festivalul UNTOLD a devansat festivaluri cu tradiţie precum Lollapalooza, Sziget, Amsterdam Music Festival, Sunburn, Burning Man, Parookaville sau Mysteryland.

De asemenea, UNTOLD a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume.

„Cu un lineup diversificat și producții vizuale uluitoare, fiecare ediție a festivalului UNTOLD devine o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experiență unică, care încercă, cu fiecare ediție să depășească limitele convenționalului. UNTOLD nu este doar un festival, a devenit o comunitate care împărtășește bucuria muzicii. Cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD a fost o experiență, o călătorie într-un tărâm magic, alături de peste 420.000 de fani și cele mai mari nume din industria muzicală: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana și cei mai mari DJ ai lumii: David Guetta, Marin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Steve Aoki, Alesso, Tale of Us, Eric Prydz sau Boris Brejcha”, transmit organizatorii.

Și festivalul Neversea a fost votat de fani în Top 100 Festivals. În acest an cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, Neversea urcă 10 poziții în clasamentul DJ Mag și ocupă locul 41.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/