Universitatea Reșița, o surpriză plăcută

Handbalistele antrenate de Cristi Busuioc şi Liviu Viaşu au încheiat cu o victorie prima parte a campionatui, una peste aşteptări pentru formaţia reşiţeană.

În ultimul meci al turului de campionat, Universitatea Reşiţa s-a impus pe terenul Universităţii Târgu Jiu, cu scorul de 25-24, după ce, la pauză, diferenţa era de patru goluri în favoarea reşiţencelor, 14-10. Graţie acestui nou succes obţinut de tienrele handbaliste ale lui Cristi Busuioc, Universitatea ocupă la jumătatea campionatului un surprinzător loc opt din paisprezece echipe. Toată lumea este foarte mulțumită de parcursul Universităţii, mai ales în condiţiile în care lotul e alcătuit în mare parte din junioare.

Dacă ar trebui să tragem o linie și să facem un bilanț al participării noastre în Campionatul Național Divizia A, putem să spunem că după 13 etape disputate am reușit să obținem șase victorii și un rezultat de egalitate.Un parcurs bun, zic eu. E o poziție bună în clasament, care ne onorează, pentru că se știe că evoluăm cu junioare, jucătoare foarte tinere, într-o competiție în care întâlnim senioare”, a precizat Cristi Busuioc, antrenorul Universităţii Reșița.