Uniunea Sârbilor stă în gardă! Nicio mişcare până se limpezesc apele de la centru

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

În afara primarului în funcție al orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, cel care și-a exprimat dorința de a rămâne la cârma administrației publice locale de la Dunăre, și după 2020, nimeni din cadrul spectrului politic actual nu pomenește despre o strategie concretă luată în calcul pentru alegerile locale, nici măcar Uniunea Sârbilor din Moldova Veche, cea care i-a oferit sprijinul edilului Torma, în mandatul 2016-2020.

Deși bursa zvonurilor, în urbea reprezentată de Adrian Torma, anunță contracandidați surpriză care să-i poată ține piept actualului primar în bătălia electorală programată să aibă loc peste doar câteva luni, în realitate însă se pare că fiecare partid își calculează foarte bine pașii, fără nicio grabă de a transmite ceva concret, totul părând să depindă de hotărârile luate la nivel național în privința a doua aspecte: dacă vor avea loc sau nu alegeri anticipate, dar mai ales dacă alegerea edililor se va face într-un singur tur sau nu.

Dacă Uniunea Sârbilor din România – filiala Moldova Veche va rămâne în continuare un sprijin pentru edilul social-democrat sau dacă va merge pe cont propriu, viceprimarul Adrian Moiseș, reprezentantul Uniunii a explicat pentru expressdebanat.ro: „Încă e prematur să vorbim despre ce se va-ntâmpla peste câteva luni. Momentan, situația la nivel național este incertă vis-a-vis de alegerile anticipate, la fel cum nu știm dacă alegerea primarilor se va face într-un singur tur sau nu. Undeva, în luna martie, aprilie, noi, Uniunea Sârbilor din Moldova Veche, vom avea o ședință unde vom pune la punct toate aceste aspecte”.

Reamintim că, pe raza UAT-ului de la Dunăre, Organizația Uniunii Sârbilor – filiala Moldova Veche, reprezentată de Moiseș, este alcătuită din peste 200 de membri, reprezentanți ai Uniunii regăsindu-se, totodată, și în comunitățile sârbești din Clisura Dunării.

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/