Petru Schinteie, noul președinte interimar al PSD Caransebeș

banner publicitar

Președintele interimar al organizației PSD Caransebeș are planuri mari de constituire a unei adevărate echipe. Petru Schinteie recunoaște însă că totul depinde de congresul PSD din luna februarie.

Notar în municipiul Caransebeș de peste 13 ani, Pentru Schinteie a mai cochetat cu funcția de președinte în 2015 și în 2016.

Am fost desemnat președinte interimar în urma demisiei lui Bebe Iova, urmează să organizăm alegeri la o dată pe care o să o stabilim împreună cu conducerea județului în următoarele săptămâni. Organizația PSD Caransebeș a înaintat în sondajul pentru desemnarea candidatului la Primăria Caransebeș trei nume Florin Bogdea, Bebe Iova și eu, un nucleu de la care pornim formarea unei echipe solide, iar conducerea județeană a avansat un un al IV lea nume, pe Marius Damian pentru acest sondaj. Până la urmă suntem o echipă și cel care va fi plasat cel mai bine în sondajul de opinie va fi candidatul PSD la Primăria Caransebeș.”, ne-a declarat Petru Schinteie, care ne-a asigurat că în următoarele săptămâni la caransebeș organizația PSD își va alege președintele.

Bebe Iova este membru PSD și va fi inclus în sondaj și nu aș putea spune că i-au scăzut șansele în acest sondaj. Sondajul la nivelul comunității se bazează pe ce-și doresc caransebeșenii și același lucru își dorește și partidul. La noi ușa a fost deschisă, toată lumea intră. Avem ca obiectiv reclădirea echipei.”, a mai adăugat Petru Schinteie.

Reconstrucția se va face de la cei trei nominalizați în sondaj, dar se bazează și pe tineret și beneficiează de experiența celor mai în vârstă.

Despre Marius Damian, nominalizat în sondaj de către conducerea PSD Caraș-Severin, surse din partid spun că nu este membru al organizației din Caransebeș, fiind însă coordonator pe zona Caransebeș la alegeri.

Dacă PSD va ieși întărit de la Congresul din februarie eu cred că echipa din Caransebeș va rămâne unită peste 90%.”, a mai spus președintele interimar PSD Caransebeș.