Unitățile de învățământ din Măureni și Șoșdea sunt pregătite să-și primească elevii

scoala maureni

Pe durata verii, cele patru unități au fost igienizate, iar la școlile din Măureni și Șoșdea s-au făcut și reparații. De asemenea, stocul cu materiale sanitare de protecție și soluții dezinfectante este asigurat.

Clopoțelul care anunță începerea unui nou an școlar va suna luni și în comuna Măureni. Primarul Brian Filimon spune că este totul pregătit pentru revenirea în bănci a elevilor. „Când vine vorba de școală, încercăm să ne organizăm cât mai bine. Astfel, vizita noastră în unitățile de învățământ a început încă din luna iunie când, împreună cu o echipă din Primărie și direcțiunea școlilor, am verificat condițiile din unitățile de învățământ, iar pe timpul verii am încercat să ne organizăm cât mai bine, pentru ca la revenirea elevilor în bănci, aceștia să găsească clase curate, și nu șantier. Fiind vorba despre clădiri vechi, am făcut lucrări atât la școala din Măureni, cât și la cea din Șoșdea. La cea din Măureni am efectuat lucrări în trei clase, unde am înlocuit parchetul vechi cu podelele laminate. Am lucrat, de asemenea, și la hol și s-a intervenit și în curtea interioară a școlii. S-a lucrat în paralel și la Șoșdea. Ne-a mai rămas câte ceva de făcut și pe parcursul semestrului, însă activitatea didactică nu va fi afectată în niciun fel.”, a dat asigurări primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

Edilul-șef a mai precizat că în toate unitățile de învățământ există materiale sanitare de protecție, precum și soluții dezinfectante.

leader board 728 x 90 px