Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Timiș va fi modernizată complet! Marius Craina: „Este încă o realizare a Guvernului PSD”

untitled design set 970x90 px

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brânzeu” Timișoara va beneficia de o investiție importantă. În total, este vorba de aproape 7 milioane de lei pentru modernizarea UPU cu fonduri europene, guvernamentale și ale Consiliului Județean Timiș. Directorul spitalului, Marius Craina, care este și viitorul candidat PSD pentru Primăria Timișoara, a lăudat inițiativa și actualul Guvern.

Proiectul are o valoare situată în jurul a 6,9 milioane de lei, din care 3,4 milioane din fonduri europene, iar 48% este contribuția din fonduri guvernamentale. Proiectul presupune modernizarea, extinderea și dotarea cu aparatură de ultimă generație a Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean. „În urmă cu trei ani, Unitatea de Primire Urgențe arăta într-o formă care nu făcea cinste unei unități de primire dintr-o țară a Uniunii Europene. Deservim tot județul și zona de vest a României, toate cazurile complicate ajung la noi. Pe lângă personalul medical de excepție pe care îl avem la Spitalul Județean, va deveni una dintre cele mai moderne Unități de Primire Urgențe din țară. Avem condiții, avem oameni, resurse, aparatură, voință”, a precizat directorul spitalului, Marius Craina, pe repede-înainte.

Aplombul verbal al lui Craina nu a rămas neobservat de ministrul Vasile-Daniel Suciu, aflat în Timiș într-o vizită de lucru, care a glumit că pentru un ardelean ca el, e impresionant să îl asculte pe directorul Spitalului Județean vorbind într-un ritm așa alert. Atunci, Craina a dezvăluit, spre amuzamentul lui Suciu, că este oltean la origini.

Ode pentru Guvernul PSD-ALDE de la Marius Craina

publicitate ziar expresb 1000x100

Contractul cu finanțare prin Programul Operațional Regional a fost semnat miercuri, la Consiliul Județean, cu ocazia vizitei ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Marius Craina nu a ratat ocazia de a ridica o adevărată odă actualului Guvern al României. „Este încă o realizare a Guvernului PSD al României și a Consiliului Județean Timiș în sănătate. Este o preocupare amplă și de anvergură în ceea ce privește investițiile în sănătate. Consiliul Județean Timiș a investit foarte mult în ceea ce privește zona de sănătate. Guvernul își face cu prisosință datoria în ceea ce privește investițiile pentru creșterea calității actului medical”, a precizat Marius Craina.

PSD a avut un candidat din zona medicală și la precedentele alegeri locale. Atunci a fost vorba de medicul Florin Bîrsășteanu. Fără succes în fața lui Nicolae Robu însă.

Sursa foto: hosptm.ro

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/