Unii vin, alții pleacă. Bate vântul disponibilizărilor în Primăria Caransebeș

„Eu am făcut tot felul de afirmații, dar niciodată nu am avansat cifre sau momentul când se vor produce disponibilizările în Primăria Caransebeș”. Afirmația aparține primarului municipiului Caransebeș, Felix Borcean, prezent în redacția Express de Banat.

„Eu consider că se lucrează foarte greoi în administrația locală și le-am atras atenția și celor din Primăria Caransebeș. Cred că în curând vor apărea și primele disponibilizări în Primărie”, a declarat Felix Borcean.

Edilul orașului a declarat, într-o conferință de presă de la începutul acestei luni, că se lucrează la completarea și modificarea organigramei Primăriei Caransebeșului, care cel mai probabil va fi supusă aprobării Consiliului Local la începutul anului viitor.
Deși a făcut foarte puține schimbări de personal de când a preluat funcția de șef al administrației publice locale din Caransebeș, totuși Felix Borcean a adus de puțin timp un nou membru în cabinetul său, cu competențe juridice, despre care primarul spune că nu este consilierul său personal.

„Faptul că am adus în cabinetul meu pe această doamnă jurist Georgeta Sanda Niculaes, mă ajută prin faptul că lucrăm pe documente, mape, am de învățat de la această doamnă, care are o experiență mai mare decât mine. Pot să spun că eu nu am avut aproape deloc experiență în acest domeniu, chiar dacă am fost 4 ani director de liceu, dar administrația locală este cu totul și cu totul altceva”, a concluzionat Felix Borcean, respingând orice aluzie cu privire la zvonurile vehiculate în Primărie și pe care jurnalistul Dan Popoviciu le-a făcut publice. Acestea făceau referire la neîncrederea pe care Borcean o afișează în fața deciziilor actualului jurist al Primăriei, astfel că a decis să mai angajeze un jurist care să verifice în fapt activitatea secretarului Primăriei.

„Nu am nicio problemă cu secretarul Primăriei, jurista Ana Bratu, ba mai mult, tatăl meu, fost city manager al Primăriei, m-a sfătuit că dacă ar fi să am încredere în cineva dacă ajung la Primărie, cu siguranță pot avea încredere în Ana Bratu”, concluzionează Felix Borcean.