Unii trag clopotele liberalilor! „Vom câștiga președinția Consiliului Județean!”

Excluderea din PSD Caraș-Severin a mai multor consilieri județeni s-a dovedit a fi justă! Senatorul Chisăliță încheie definitiv socotelile cu cei care au deraiat de la linia partidului!

Schimbarea puterii în România n-ar trebui să dezechilibreze prea mult raportul de forțe în Consiliul Județean Caraș-Severin, susține președintele PSD Reșița, Ionuț Chisăliță. Pentru o vreme însă, social-democrații au pierdut majoritatea, lucru valabil din momentul în care au exclus nu mai puțin de cinci reprezentanți PSD în Consiliul Județean din rândurile partidului.

„Nu știu dacă pierderea guvernării schimbă majoritatea în Consiliul Județean. Am văzut că unii dintre consilierii excluși din PSD trag clopotele liberalilor și ne-au demonstrat astfel că a fost corect ceea ce am făcut. Le doresc succes, noi ne pregătim pentru alegerile din 2020 pentru Consiliul Județean, unde sunt alegeri uninominale și unde sunt convins că vom câștiga președinția Consiliului Județean cu un candidat care să adune în jurul său și să aibă o imagine bună, un candidat care a demonstrat că merită să fie președintele Consiliului Județean!”, a comentat senatorul Chisăliță, șeful social-democraților reșițeni.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/