Unde sunt centrele de familie promise de PSD?!

Întrebarea îi aparține deputatului PNL de Caraș-Severin, Valeria Schelean – Șomfelean, care verifică fiecare punct din programul de guvernare cu care social-democrații au câștigat alegerile parlamentare.

Unul din angajamentele PSD din campania electorală a fost sprijinirea tinerelor familii. În acest sens, erau anunțate 42 de centre, de locații special amenajate unde părinții să-și poată lăsa copiii în grijă specializată, pe perioade scurte de timp, pentru a putea desfășura activități necesare și urgente.

„Trebuie să vedem dacă există acest proiect pe agenda de lucru a Ministerului Muncii (2017-2020). Care este planul detaliat de implementare a acestui program? Care au fost măsurile întreprinse în anul 2017 pentru acest program? Care este bugetul alocat pentru acest proiect în 2017 și pe ce elemente? Care este execuția până la această dată? Este acest program prins în bugetul care se construiește pentru 2018? Care este bugetul alocat pentru acest proiect în 2018 și pe ce elemente?”, întreabă parlamentarul Valeria Schelean – Șomfelean, răspuns așteptând de la ministrul Lia Olguța Vasilescu.