Tineretul liberal din Caraș-Severin și-a ales conducerea pentru următorii 4 ani

Organizația Tineretului Liberal din Caraș-Severin are, de sâmbătă, o nouă conducere. Timp de 4 ani, TNL Caraș-Severin va avea un președinte gugulan.

Stațiunea Băile Herculane a găzduit sâmbătă, 14 octombrie, alegerile conducerii Organizației Tineretului Liberal din Caraș-Severin. Au participat ca invitați președintele Filialei PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, secretarul general Ovidiu Rădoi, președintele OTL Mehedinți, Alexandru Marcoci și primarul liberal al orașului Băile Herculane, Cristian Miclău.

Delegații din organizațiile locale și-au ales ca președinte al OTL Caraș-Severin pe Cosmin Stănuț din Caransebeș, președinte executiv – Florin Topliceanu din Băile Herculane și secretar general pe Bogdan Nica din Reșița. Totodată, au mai fost aleși în Biroul Județean doi prim-vicepreședinți, Daniel Amariei din Reșița și Andra Pleșa din Caransebeș, opt vicepreședinți, doi secretari generali adjuncți și 15 membri ce reprezintă toate zonele județului.

„OTL a apreciat susținerea seniorilor liberali la alegerile locale din anul 2016, când tinerii liberali au câștigat trei posturi de primar, trei de viceprimar, un consilier județean, trei consilieri municipali, șapte orășenești și 15 comunali. Obiectivele asumate de OTL Caraș-Severin pentru următorul mandat sunt creșterea numărului de membri, pregătirea a cât mai mulți tineri pentru a se implica și în alte funcții publice, susținerea candidaților PNL pentru a câștiga alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019, cât și cele locale, județene și generale din 2020”, se arată în comunicatul de presă al Partidului Național Liberal, Filiala Caraș-Severin.

Tinerii liberali vor participa săptămâna aceasta la Congresul pentru alegerea conducerii naționale a OTL al PNL, filiala din Caraș-Severin fiind reprezentată de 23 de delegați.