Unde petrec bănățenii de 14 februarie? „În mrejele de vis ale iubirii”, un concert pentru toți îndrăgostiții, alături de Dragoș Moldovan!

Valentine’s Day își propune să parcurgă trei vârste istorice ale muzicii de dragoste, cea veche (medievală), cea a stilului hippie din anii ’70 ai secolului trecut și muzica de iubire a prezentului. Îndrăgostiții se vor bucura de un concert special, al cărui cap de afiș este cea mai recentă stea: Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României.

Cuplurile care doresc să petreacă Ziua Îndrăgostiților într-un mod inedit, dar și persoanele care doresc să se delecteze cu muzică de calitate, interpretată live într-un mediu în care iubirea plutește în aer, sunt așteptate la spectacolul acestei seri deosebite.

Fundația Culturală Artmedia pregătește spectacolul „În mrejele de vis ale iubirii”, o colecție a celor mai frumoase melodii de dragoste, de la cele mai vechi balade atestate în codexurile medievale până la cele mai puternice declarații muzicale de iubire ale zilelor noastre.

leader board 728 x 90 px

Concertul va debuta cu amintirile unei epoci apuse, iar poveștile de amor ale castelanilor vor fi desprinse din vechile cronici și aduse pe scena acestui eveniment de barzii trupei Peregrinii.

Proiectul muzical Retro-J va aduce în fața publicului stilul hippie al anilor ’70, când dragostea nu avea limite, parcurgând prin repertoriul ales pentru această seară deosebită o vârstă muzicală unică a istoriei.

Îndrăgostiții acestei seri vor asculta live cântecele cu care Dragoș Moldovan a impresionat milioane de telespectatori, aducând la Timișoara trofeul concursului „Vocea României”! Cel mai proaspăt star al României oferă de Ziua Îndrăgostiților un concert al celor mai fierbinți declarații de dragoste rock, un show live de excepție, care va încheia cum se cuvine seara de vis a iubirii.

Evenimentul are loc vineri, 14 februarie, de la ora 20.00, în sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș. Biletele se pot achiziționa la prețul de 50 de lei de la agenția Operei Naționale Timișoara zilnic (cu excepția zilei de sâmbătă), între orele 11.00 și 19.00, sau online, pe www.iabilet.ro.