Nicolae Robu acceptă şi primari din PSD. „Nu se vor transfera de la PSD la PNL, vor veni independenți”

Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, nu exclude să primească în partid, pentru alegerile locale, primari PSD, deşi există o decizie a Biroului Politic Naţional în care este prevăzut că nu se acceptă niciun transfer din partea PSD spre PNL. „Nu se vor transfera de la PSD la PNL, vor veni independenţi”, este convins Nicolae Robu.

Robu se arată deschis spre astfel de adeziuni, cu condiţia ca respectivul primar să fie unul „performant” şi după ce îi va analiza atitudinea de-a lungul timpului faţă de PNL.

Noi nu analizăm pe nimeni din perspectiva aceasta, că-i primar PSD sau din alt partid. Analizăm omul care vrea să ni se alăture, indiferent dacă e primar sau poate nu şi vrea să vină în PNL. Analizăm cât de performant este şi cum s-a poziţionat de-a lungul timpului faţă de PNL şi mai multe criterii pe care le luăm în considerare atunci când doresc să ni se alăture.”, a precizat Nicolae Robu.

Preşedintele PNL Timiş a mai menţionat că toţi primarii din Timiş mai vor să candideze pentru un nou mandat, cu excepţia unuia singur, care mai are ezitări.