Ministrul Vela vorbește bine, speculează excelent!

explo 1000x200

Liberalul Marcel Vela primește aprecieri de unde se aștepta mai puțin. Din tabăra social-democrată, de la senatorul de Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță!

Parlamentarul social-democrat nu are prea multe cuvinte de apreciere la adresa membrilor Guvernului Orban. Excepție face doar ministrul Internelor, Marcel Vela. Și asta nu pentru că este cărășean, ci pentru că el chiar a punctat bine în cele trei luni de când PNL se află la guvernare. 

„Ministrul de Interne îmi place cum vorbește. Este un ministru care apare tot timpul pe mass-media. Este adevărat că știe foarte bine să speculeze situațiile în care se află. Este un adversar politic al PSD, vorbește bine, dar asta nu înseamnă că nu ne batem cu el. Ne batem cu fiecare ministru din Guvernul Orban, care se demonstrează pe zi ce trece că este unul dezastruos pentru România. Să nu uităm că a ajuns să dubleze datoria externă a României în numai trei luni. Văd că toată lumea tace. Cred însă că oamenii văd ce se întâmplă și se întorc spre PSD”, a comentat senatorul Chisăliță.