Unde își petrec Revelionul parlamentarii din Caraș-Severin

Express de Banat a vorbit cu parlamentarii de Caraş-Severin şi îţi prezintă cele mai inedite locuri în care au ales să petreacă trecerea dintre ani.

Cei doi senatori de Caraş-Severin au ales să petreacă sărbătorile în mod tradiţional, acasă, lângă familie. Senatorul Ionuţ Chisăliţă spune că de Revelion va fi acasă la Reşiţa, în mijlocul familiei. „Pe această cale ţin să urez cititorilor dumneavoastră şi tuturor reşiţenilor şi locuitorilor judeţului nostru sărbători cât mai îmbelşugate şi un an nou doar cu realizări şi veşti bune”, spune Chisăliţă.

Senatorul Ion Marcel Vela a ales şi el să marcheze trecerea dintre ani în familie, după 12 ani în care aştepta Revelionul în Centrul Civic al municipiului Caransebeş, sărbătorind în stradă, cu locuitorii, trecerea dintre ani. „Acesta este primul Revelion pe care îl fac la Armeniş, cu fiica mea, care este născută chiar pe 1 ianuarie”, ne-a declarat senatorul Vela. Acesta a ţinut să adreseze şi o urare pentru cititorii Express de Banat: „Transmit toate gândurile mele bune şi cititorilor dumneavoastră, pentru un An Nou fericit, pe care să-l străbatem împreună cu forţă, seninătate şi sănătate, alături de cei dragi. La mulţi ani!”, a mai spus Ion Marcel Vela.

Deputatul Ioan Spânu spune că nu ştie exact unde va petrece Revelionul. Ori va fi acasă, în familie, ori „este posibil să ne cheme la Bucureşti, cu noul Guvern. Nu ştiu acum să vă spun exact, rămâne de văzut”, a spus Spânu.

Valeria Schelean, după patru ani de activitate intensă în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor şi alţi patru care se preconizează, fiind din nou repartizată în Comisia Juridică, a avut nevoie de o vacanţă departe de griji, aşa că va petrece Revelionul în Italia, într-un cerc restrâns de prieteni, evident alături de familie şi de cei doi copii, cărora vrea să le acorde întreaga sa atenţie în această perioadă. „Mă alătur şi eu colegilor mei şi transmit un gând bun cititorilor dumneavoastră, dorindu-le un An Nou spornic şi îmbelşugat. La mulţi ani!”, a spus Valeria Schelean.

Un loc ceva mai inedit se pare că este cel al Luminiţei Jivan care, fiind însărcinată, ne-a spus că îşi va lua adio de la 2016 la maternitate. Singura surpriză pentru tânăra deputată mai rămâne doar anul căruia îi va reveni rolul de a-i aduce copilul pe lume, 2016 sau 2017. „Multă sănătate le doresc şi eu tuturor şi An Nou fericit!”.