Undă verde pentru asfaltări la Caransebeș!

strada distrusa caransebes (1)

După o lungă așteptare și nervi întinși la maximum pentru șoferii din Caransebeș, primăria dă o veste bună: la sfârșitul lunii august începe asfaltarea străzilor.

La începutul acestei săptămâni a fost finalizată întreaga procedură a licitației pentru asfaltările ce urmează a fi făcute în Caransebeș. La licitație au participat 5 companii, iar cea câștigătoare este compania STRABAG care a îndeplinit toate condițiile și a ofertat prețul cel mai mic. Urmează 10 zile de așteptare pentru depunerea contestațiilor, iar apoi se trece la semnarea contractului. Dacă nu vor fi contestații, contractul va fi semnat în 19 august, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 90 de zile de la data semnării. Bugetul alocat acestui proiect este de 1.527.022,70 de lei, fără TVA.

În această lucrare este cuprinsă și strada Ardealului, poate cea mai circulată arteră din municipiul Caransebeș, care leagă centrul civic de cartierul Pipirig. Ardealului este considerată prioritară și va fi reparată prima dintr-un șir de 10 străzi cuprinse în acest proiect.

leader board 728 x 90 px

strada distrusa caransebes (2)

Restul străzilor care se regăsesc în lista propusă pentru asfaltări în acest an sunt: Mihai Viteazu, Mihail Kogălniceanu, Mihai Eminescu, Târgului, C-tin Popasu, Ep. Miron Cristea, Bistra, Punții și Padeșului.